Θα τρέξουν για να βοηθήσουν τ’ αδέσποτα ζώα της Κεφαλονιάς

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 16:30 ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς θα διεξάγει Λαϊκό αγώνα δρόμου - περιπάτου 2 χιλιομέτρων περίπου, με αφετηρία το μέγαρο της Περιφέρειας στο Αργοστόλι (κεντρική πλατεία) προς το κολυμβητήριο και επιστροφή, με σκοπό την ενίσχυση του έργου που προσφέρει στ’ αδέσποτα ζώα ο Σύλλογος Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς».

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα καταβάλουν το συμβολικό ποσό των 2 ευρώ ο καθένας και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Σύλλογο Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς» προκειμένου να καλύψει ένα μέρος από τις αυξημένες ανάγκες του στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων που φιλοξενούνται στο καταφύγιο του. Χρηματική προσφορά θα κάνει και ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του προς τους εθελοντές φιλόζωους που παλεύουν καθημερινά για να σώσουν τα εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα ζώα του νησιού.  

Ο αγώνας δρόμου απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, αλλά και σε αθλητές, αθλήτριες όλων των κατηγοριών του Συλλόγου Δρομέων Κεφαλονιάς και μη.