Την Παρασκευή 29 Ιουνίου τ’ αδέσποτα του καταφυγίου Λήμνου «ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΑ»

Το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου «Αδέσποτες Ψυχές» σας προσκαλεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00 στο δημοτικό καταφύγιο του  νησιού για να συμμετέχετε στη δράση «Πάμε Βόλτα» με σκοπό να δώσετε χαρά στ’ αδέσποτα ζώα που φιλοξενούνται εκεί κι έχουν ανάγκη από μια αγκαλιά, να παίξουν και να απολαύσουν μια ήρεμη βόλτα.

Στην πρόσκληση συμμετοχής το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου αναφέρει: «Η δράση του Φιλοζωικού Σωματείου Λήμνου επιστρέφει ανανεωμένη ύστερα από 2 χρόνια. Καλούμε λοιπόν όλους εσάς που θέλετε να συμμετάσχετε να έρθετε την Παρασκευή 29 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο καταφύγιο του Δήμου Λήμνου. Εκεί θα σας περιμένουν τα αδέσποτα του νησιού με μεγάλη χαρά να βγουν βόλτα μαζί σας!  Αφιερώστε λοιπόν λίγο από το χρόνο σας και δώστε λίγη χαρά στα αδέσποτα του καταφυγίου που λαχταράνε για ένα χάδι και μια βόλτα. Θα υπάρξουν εκπλήξεις και πολλές χαρούμενες κουνιστές ουρίτσες που θα σας καλωσορίσουν».

 Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στο «Πάμε Βόλτα» μπορεί να καλέσει στο 6946384131 ή να στείλει μήνυμα στην σελίδα του Φιλοζωικού Σωματείου Λήμνου «Αδέσποτες Ψυχές».