Την Πέμπτη 17 Αυγούστου τα εγκαίνια του κτηνιατρείου του φιλοζωικού σωματείου «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου»

Τα μέλη του φιλοζωικού σωματείου «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούν την Πέμπτη 17 Αυγούστου (7 μ.μ. έως 10 μ.μ.) να γιορτάσετε μαζί τους τα εγκαίνια του κτηνιατρείου τους που βρίσκεται  στο εμπορικό κέντρο της Νάουσας της Πάρου.

Το κτηνιατρείο που άρχισε να λειτουργεί στις 3 Απριλίου 2017, δημιουργήθηκε αποκλειστικά με δωρεές, προσφορές και εθελοντική εργασία. Στόχος του είναι α) να διαθέτει όλα τα έσοδά του για την περίθαλψη και στείρωση των αδέσποτων ζώων, β) να προσφέρει φθηνές ή δωρεάν στειρώσεις σε δεσποζόμενα ζώα που ανήκουν σε οικονομικά και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και γ) να δέχεται και άλλους εθελοντές κτηνιάτρους για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, εκτός από τον υπεύθυνο κτηνίατρο κ. Αλέκο Ρώτα.

 

 

Όσοι από εσάς παρευρεθείτε στα εγκαίνια του κτηνιατρείου θα βρείτε πολλά δώρα για τους τετράποδους φίλους σας στηρίζοντας με τις αγορές σας το δύσκολο και σημαντικό έργο του φιλοζωικού σωματείου «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου». Όπως για παράδειγμα κεριά με το λογότυπο του κτηνιατρείου που αποτελούν μια ευγενική χορηγία από τις επιχειρήσεις Mimmika Liakou. Celebrating Love and Life και Kerinoplus+ Paros καθώς και όμορφα χειροποίητα μαξιλάρια και φωλίτσες από το Patousaki.

 

 

Στα εγκαίνια θα υπάρχει μουσική (Κίμων Ξύγκης – κιθάρα και Ανέστης Μπαμπάτσης – μπουζούκι) και μπουφές με μεζέδες, κρασί και σούμα!