Τρέχω με τον σκύλο μου στο Ωραιόκαστρο και βοηθώ τ’ αδέσποτα

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος «Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου» με τη συμβολή του Δήμου Ωραιοκάστρου διοργανώνει την εκδήλωση «Τρέχω με τον σκύλο μου» την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 (10:00 - 13:00) στην περιοχή «Αλώνια» με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν μαζί με τον σκύλο τους στη διαδρομή γύρω από τα Αλώνια. Το κόστος συμμετοχής συμβολικά είναι στα 3 ευρώ. Τα χρήματα θα καταβληθούν την ίδια μέρα της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια παραλαβής των αριθμών συμμετοχής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρχει η δυνατότητα υιοθεσίας αδέσποτων, καθώς και παζάρι με διάφορα είδη, όλα από προσφορές εθελοντών, τα έσοδα του οποίου καθώς και των συμμετοχών, θα διατεθούν για στειρώσεις, περίθαλψη τραυματισμένων και άρρωστων αδέσποτων, εμβολιασμούς, φάρμακα και τροφές. Για κάθε συμμετοχή η εταιρεία ΒΙΟΖΩΗΣ Α.Ε. που είναι και ο Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης «Τρέχω με τον σκύλο μου», θα προσφέρει 5 κιλά τροφές για τ’ αδέσποτα ζώα.

Ο αγώνας χωρίζεται και φέτος σε τρεις κατηγορίες: α) Μεγαλόσωμα ζώα βάρους μεγαλύτερου των 25 κιλών, β) Ζώα μεσαίου βάρους 11-25 κιλών και γ) Ζώα βάρους μικρότερα των 10 κιλών.

Θα δοθούν δώρα για τους τρεις πρώτους νικητές της κάθε κατηγορίας και θα κληρωθούν  και άλλα μικρότερα δώρα για τους τετράποδους φίλους μας.

Απαραίτητη η εγγραφή σας λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης (9:00 – 10:00).