Γ. Καραμίχος: Ας βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος στο κεφάλαιο αδέσποτα

Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος πρωταγωνιστεί στο βίντεο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω» που στόχο έχει να αποτρέψει τους κηδεμόνες ζώων συντροφιάς να ζευγαρώνουν τον σκύλο ή τη γάτα τους και ταυτόχρονα να προωθήσει τις υιοθεσίες των αδέσποτων ζώων.

«Τα αδέσποτα ζώα δεν έχουν επιλέξει να ζήσουν ή να γεννηθούν στον δρόμο. Τ’ αδέσποτα τα δημιουργούμε εμείς, αφήνοντας το κατοικίδιό μας να γεννά ανεξέλεγκτα, εγκαταλείποντας τον σκύλο ή τη γάτα μας γιατί δεν είχαμε υπολογίσει τις ευθύνες που έχει ένα κατοικίδιο» αναφέρει ο Γιώργος Καραμίχος στο βίντεο.

Το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο Καρδίτσας «Διασώζω» αναφέρει για τη νέα καμπάνια ενημέρωσης τα εξής: «Ο Γιώργος Καραμίχος εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός, αγαπά πάρα πολύ τα ζώα. Ζητήσαμε την ευγενική συμμετοχή του για το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο Καρδίτσας «Διασώζω» και δεν μας χάλασε το χατίρι.  Μας χάρισε ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο αναφέρεται στην στείρωση των ζώων και λέει τα πράγματα όπως ακριβώς θα πρέπει να ειπωθούν! Τον ευχαριστούμε ολόψυχα. Απολαύστε τον και κυρίως ακούστε τον! Ευχαριστούμε θερμά  τον Ηλία Ηλιάδη για το μοντάζ και την δημιουργία του βίντεο http://www.elichord.gr. Κείμενα, επιμέλεια Project: Αγγελική Παναγιωτοπούλου. Το βίντεο δημιουργήθηκε χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση προς το Σωματείο «Διασώζω».