Η διάσημη βιολίστρια Βανέσα Μέι δίπλα στ’ αδέσποτα ζώα της Ελλάδας

Η παγκοσμίου φήμης βιολίστρια Βανέσα Μέι πρωταγωνιστεί στο νέο ενημερωτικό  βίντεο της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης (Ζ.Ε.Η.)  για την προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων και της υπεύθυνης κηδεμονίας τους.

Θυμίζουμε ότι η Νατάσσα Μέι, γνωστή για το φιλοζωικό της έργο σε ολόκληρο τον κόσμο, έπειτα από πρόσκληση της ίδιας και των συνεργατών της, μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στο φιλόμουσο κοινό για τα δικαιώματα των ζώων, τις υποχρεώσεις των κηδεμόνων και την υπεύθυνη φιλοζωία, λίγο πριν από την έναρξη της συναυλία της που έδωσε στο Ηρώδειο στις 5 Οκτωβρίου 2017.  Το ίδιο βράδυ και στο τέλος της συναυλίας της, η Νατάσσα Μέι συμμετείχε στο νέο ενημερωτικό σποτ της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης (Ζ.Ε.Η.) για τ’ αδέσποτα ζώα της Ελλάδας.  

 

 

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης αναφέρει για αυτή την συνεργασία: «Την υπέροχη Vanessa-Mae την ξέρετε! Το ότι ήμασταν καλεσμένοι στην συναυλία που έδωσε στο Ηρώδειο τον Οκτώβριο του 2017 επίσης το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι η Vanessa-Mae το βράδυ μετά την συναυλία της μας έκανε ένα υπέροχο δώρο. Και αυτό ήταν η συμμετοχή της σε ένα από τα σποτάκια μας. Η Vanessa-Mae εκτός του ότι είναι από τις καλύτερες βιολονίστριες στον κόσμο, λατρεύει τα ζώα και το έχει αποδείξει συμμετέχοντας ενεργά σε φιλοζωικές καμπάνιες του εξωτερικού.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν σας παρουσιάζουμε την αγαπημένη μας Vanessa-Mae! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Vanessa-Mae και την ομάδα της για την τιμή που μας έκανε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Δημήτρη Παπαναστασίου και την εταιρία Music Box (www.musicboxproductions.gr). Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και την εταιρεία PICME www.picme.gr για τα υπέροχα πλάνα που τράβηξε με τα ζωάκια μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Βασίλη και στην Ντόνα και την εταιρεία Domenica Productions για το θαυματουργό μοντάζ τους».

Επιμέλεια αγγλικών κειμένων Σοφία Κατσούλη.
Σενάριο, κείμενα και επιμέλεια project Αγγελική Παναγιωτοπούλου.
Όλοι οι συντελεστές προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και οποιαδήποτε μετάδοση του σποτ από τα ΜΜΕ γίνεται αφιλοκερδώς.