Ο τρίποδος Rayan πρωταγωνιστής στο βίντεο ευαισθητοποίησης για την υιοθεσία αδέσποτων της Μ.Κ.Ο. «Save a Greek Stray»

Ένα συγκινητικό και δυνατό βίντεο ευαισθητοποίησης που μας προτρέπει να υιοθετήσουμε ένα αδέσποτο ζώο δημιούργησε η φιλοζωική οργάνωση «Save a Greek Stray» με πρωταγωνιστή τον τρίποδο Rayan, που έπεσε θύμα τροχαίου και χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί το πίσω δεξί του πόδι για να καταφέρει να επιβιώσει.

Η φιλοζωική οργάνωση «Save a Greek Stray» αφιερώνει το βίντεο που σκηνοθέτησε ο Μπάμπης Μιχαλόπουλος και εμπλούτισε με τη μουσική του ο Δημήτρης Ίσαρης «σε κάθε αδέσποτο σκύλο που δεν νιώθει ασφάλεια μέσα σ' ένα καταφύγιο, που δεν μπορεί να βρει τροφή, που δεν έχει δικαίωμα σε ιατρική περίθαλψη, που κανείς δεν ενδιαφέρεται να υιοθετήσει και που αισθάνεται για πρώτη φορά τη ζεστασιά ενός σπιτιού.

 

 

«Κάθε υιοθεσία μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Τα ζώα δεν είναι όλη μας η ζωή αλλά ολοκληρώνουν τη ζωή μας» αναφέρει η φιλοζωική οργάνωση «Save a Greek Stray».

Το βίντεο γυρίστηκε στις εγκαταστάσεις του καταφυγίου της φιλοζωικής οργάνωσης «Save a Greek Stray» στον Ωρωπό Αττικής. 

 

 

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του βίντεο, ο Rayan, βρέθηκε παράλυτος στον Ωρωπό σε ηλικία 2 μηνών. Είχε σπασμένη λεκάνη και κατάγματα στα δύο πίσω του πόδια, τα οποία δεν ήταν πρόσφατα και δεν ήταν εύκολο να χειρουργηθούν.

Το πίσω δεξί του πόδι ήταν τόσο διαλυμένο που του προκαλούσε αφόρητους πόνους στην οποιαδήποτε κίνηση και χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί λόγω του ότι ο μυς είχε πλέον ατροφήσει

Ο Rayan είναι πλέον 6 μηνών και φιλοξενείται στο καταφύγιο της φιλοζωικής οργάνωσης «Save a Greek Stray» απολαμβάνοντας τη φροντίδα και την αγάπη των εθελοντών.

 

 

Αυτό το καλοκάγαθο και πανέμορφο πλάσμα που τόσο πόνεσε στη ζωή του έχει ανάγκη από μια οικογένεια που θα του ανοίξει το σπίτι και την αγκαλιά της.

Ένα τροχαίο του στέρησε το πόδι, αλλά όχι τη θέληση για ζωή. Επέλεξε συνειδητά να κάνεις τον Rayan συνοδοιπόρο στη ζωή σου κι εκείνος θα σ’ αγαπάει για πάντα.

Είναι τόσο αγαπησιάρικο και βολικό πλάσμα που του αξίζει, αλλά και δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία. 

Εάν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε τον Rayan επικοινωνήστε με τη φιλοζωική οργάνωση «Save a Greek Stray» αφήνοντας μήνυμα στη Σελίδα που διαθέτει στο facebook