Στειρώσεις αδέσποτων ζώων στις Σέρρες

Μαζικές στειρώσεις αδέσποτων ζώων θα πραγματοποιηθούν από τις 7 έως τις 20 Σεπτεμβρίου του 2015 στις Σέρρες κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών της Πανελλήνιας Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών (Φ.Ο.Σ.) στο πλαίσιο του προγράμματος στειρώσεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού E.T.N. (Europainscher Tier und Naturschutzbund).

Οι στειρώσεις θα γίνουν σε χώρο του Γενικού οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ο οποίος θα διαμορφωθεί κατάλληλα από τους εθελοντές του Φ.Ο.Σ. ώστε να πληρεί τις προϋποθέσεις για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος.

Προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των εθελοντών κτηνιάτρων ο Φ.Ο.Σ. καλεί τους πολίτες να επικοινωνήσουν μαζί του στον αριθμό κινητού τηλεφώνου  6989860166 ώστε να ενημερωθούν για την ημερομηνία και τον ακριβή αριθμό αδέσποτων ζώων, σκύλων και γάτων, που μπορούν να μεταφέρουν για στείρωση, αναφέροντας ταυτόχρονα την περιοχή απ’ όπου θα περισυλλεχθούν.

Ο Φ.Ο.Σ. ευχαριστεί θερμά  τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Γιάννη Μωυσίαδη για την αμέριστη βοήθεια του προς την κατεύθυνση της υλοποίησης του προγράμματος στειρώσεων και τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών κ. Λεωνίδα Βαρούδη για τη διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών.