Τζόυς Ευείδη: Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο ζώο

Η γνωστή ηθοποιός και φιλόζωος Τζόυς Ευείδη πρωταγωνιστεί μαζί με την Τζίνα της που υιοθέτησε από την Κιβωτό Μυτιλήνης και τους τετράποδους φίλους της που αναζητούν μια οικογένεια στο νέο σποτ της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης.

«Σε ολόκληρη την Ελλάδα χιλιάδες υπέροχα πλάσματα βρίσκονται στα αζήτητα και περιμένουν. Αν πραγματικά αγαπάς τα ζώα και πιστεύεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις στις ευθύνες ενός κατοικίδιου δώσε την ευκαιρία σ’ ένα αδέσποτο να βρει μια οικογένεια. Επισκέψου το καταφύγιο ή την φιλοζωική ομάδα της περιοχής σου και άσε ένα από αυτά τα μοναδικά πλάσματα να σου δείξει την αγάπη του. Οι φίλοι δεν αγοράζονται. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο» αναφέρει η Τζόυς Ευείδη στο σποτάκι.

 

 

Με αφορμή το νέο σποτ που στόχο έχει να προωθήσει την υιοθεσία αδέσποτων ζώων η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης αναφέρει: «Σε ολόκληρη την Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες υπέροχα πλάσματα που ψάχνουν την παντοτινή τους οικογένεια. Αν πραγματικά αγαπάτε τα ζώα δώστε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να βρει ένα καλό σπιτικό. Φροντίστε να ενημερωθείτε για τις ανάγκες που έχει ένα κατοικίδιο και τις υποχρεώσεις σας ως κηδεμόνας του.

Τα ζώα δεν είναι παιχνίδια και δεν θα πρέπει να προορίζονται για δώρα. Η απόκτηση ενός κατοικίδιου θα πρέπει να γίνεται μετά από ώριμη σκέψη καθώς ο νέος σας σύντροφος θα εξαρτάται από εσάς για τα επόμενα 10-15 χρόνια. Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι δεν υπάρχουν ζώα που να μην μαδάνε, δεν υπάρχουν υποαλλεργικές φυλές, δεν υπάρχουν σκύλοι που να μην θέλουν βόλτα καθημερινά, δεν υπάρχουν κατοικίδια που να μην θέλουν καθημερινή φροντίδα και καθαριότητα.

Επιπλέον οι σκύλοι και οι γάτες δεν τρέφονται με κόκαλα και αποφάγια αλλά με τροφή για κατοικίδια και δεν μπορούν να ζουν επι μονίμου βάσεως σε ένα μπαλκόνι, σε μια ταράτσα ή δεμένα σε ένα βαρέλι ή ένα σκυλόσπιτο παρατημένα σε ένα χωράφι.

 

 

Ένα ακόμη σποτ που αυτή τη φορά αφορά τις υιοθεσίες αδέσποτων είναι έτοιμο. Να ενημερώσουμε ότι όλα τα σποτ που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, δημιουργήθηκαν αφιλοκερδώς από φίλους και εθελοντές της ΖΕΗ και μεταδίδονται αφιλοκερδώς από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας.

Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές και τους ανθρώπους που βοήθησαν στην δημιουργία του. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην υπέροχη Τζόυς Ευείδη για την εκφώνηση και την συμμετοχή της στο σποτάκι μας, στον καταπληκτικό Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και την PICME PHOTOGRAPHY (www.picme.gr) για τα υπέροχα πλάνα και το μοντάζ, στον μοναδικό Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση και την μίξη ήχου του ραδιοφωνικού σποτ». Πρωταγωνίστησαν Τζόυς Ευείδη με την Τζίνα της, Τσόκο, Μπουκίτσα, Μπισκοτάκι, Κέτσαπ, Ράμπο, Νουτέλα, Πουά, Ποντόλσκι, Λένα, Πανκ, Μπούλα, Χάϊντι, Freddie και Γκαζόζα. Μουσική Happy Background Instrumental 'Happy, Upbeat Jingle'. Επιμέλεια Project, σενάριο, κείμενα Αγγελική Παναγιωτοπούλου».