Βοηθείστε τον P.A.W.S. να κατασκευάσει το νέο και μόνιμο καταφύγιό του για τ’ αδέσποτα ζώα συντροφιάς της Πάρου

Ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου (P.A.W.S. - Paros Animal Welfare Society) που στηρίζεται αποκλειστικά από δωρεές σας καλεί να στηρίξετε οικονομικά μέσω του crowd funding τον μεγάλο αγώνα που δίνει για να εξασφαλίσει τους πόρους που χρειάζεται για να κατασκευάσει ένα σύγχρονο και μόνιμο καταφύγιο για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς του νησιού.

Το νέο καταφύγιο θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο έκτασης 10 περίπου στρεμμάτων κοντά στο Μαράθι της Πάρου που κατάφερε μετά από πολυετή αναζήτηση να βρει και να αγοράσει την 1η Ιουνίου του 2018 χάρη στις χορηγίες δύο φιλόζωων από το εξωτερικό (έδωσαν συνολικά το ποσό των 40.000 ευρώ), το οποίο πληροί όλες από τον Νόμο προβλεπόμενες προδιαγραφές και έχουν βγει όλες οι απαιτούμενες άδειες καταλληλότητας για τη συγκεκριμένη χρήση.

Πατήστε ΕΔΩ για να κάνετε τη δωρεά σας. Με τη συμβολή σας θα βοηθήσετε να αλλάξουν οι ζωές των αδέσποτων ζώων της Πάρου.

 Σ' αυτό το οικόπεδο θα χτιστεί το νέο καταφύγιο του P.A.W.S. 

Η συνολική εκτίμηση του προϋπολογισμού για την κατασκευή του καταφυγίου ανέρχεται στις 102.000 ευρώ, ενώ οι δωρεές που έχουν ήδη δοθεί ή έχουν δεσμευτεί αγγίζουν τις 60.000 ευρώ, δηλαδή περίπου το 60% των κατασκευαστικών δαπανών.

Υπολείπονται 40.000 ευρώ προκειμένου ο P.A.W.S. να υλοποιήσει το όραμά του και να κατασκευάσει ένα σωστό και μόνιμο καταφύγιο για τ’ αδέσποτα σκυλιά και γατιά της Πάρου, το οποίο αποδεδειγμένα θα ωφελεί τα ζώα, την τοπική κοινωνία και το τουριστικό προϊόν της.

 Οι προσωρινές εγκαταστάσεις του P.A.W.S. είναι ασφυκτικά μικρές
και δεν ανταποκρίνoνται στις μεγάλες ανάγκες του νησιού

Το νέο καταφύγιο δεν θα λειτουργεί  μόνο ως ένα υπερσύγχρονο κέντρο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων, αλλά και ως ένας χώρος εκπαίδευσης, ανάπτυξης και προώθησης της φιλοζωικής και περιβαλλοντικής κουλτούρας στις επερχόμενες γενιές Ελλήνων ώστε οι μελλοντικοί πολίτες να βάλουν ένα τέλος στα εγκλήματα εις βάρος των ζώων που γίνονται σε όλη την Ελλάδα και φυσικά και στην Πάρο.

Οι εθελοντές του P.A.W.S. στο κάλεσμα τους για οικονομική στήριξη προκειμένου να υλοποιηθεί το σημαντικό αυτό έργο αναφέρουν τα εξής: «Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 είναι μια ιστορική ημέρα για τον Σύλλογό  μας P.A.W.S.! Μόλις ξεκίνησε η καμπάνια μας μέσω του crowd funding με σκοπό να μαζέψουμε χρήματα για να χτίσουμε το νέο μας καταφύγιο!

 Οι εθελοντές του P.A.W.S. ταΐζουν καθημερινά 400 περίπου γάτες
σε διάφορες γατο-γειτονιές της Πάρου

Επισκεφθείτε το site μας και κάνετε μία δωρεά! Μοναδική μας επιθυμία είναι να προσφέρουμε καλύτερη ζωή στα αδέσποτα ζωάκια του νησιού! Μόνο με τη δική σας βοήθεια θα κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα! Σας παρακαλούμε μοιραστείτε το με φίλους σας, στείλτε το στις οικογένειές σας, βοηθήστε μας όσο μπορείτε! Κάνετέ το share να πάει παντού! Σας ευχαριστούμε!».

Ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου (P.A.W.S. - Paros Animal Welfare Society) ιδρύθηκε το 1999 (Πρωτοδικείο Σύρου αριθ. 889/1999) και είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί με τη βοήθεια εθελοντών και διοικείται από εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο. Διασώζει μεγάλο αριθμό αδέσποτων και εγκαταλελειμμένων κουταβιών, σκύλων και γάτων σε όλο το νησί της Πάρου.

 Περισυλλέγει σκυλιά και γατιά, τα αποπαρασιτώσει, τα εμβολιάζει, τα στειρώνει
και φροντίζει να τους εξασφαλίσει καλές οικογένειες που τα υιοθετούν

Τους παρέχει ιατρική περίθαλψη και φροντίδα, ενώ στο προσωρινό καταφύγιο του φιλοξενούνται κάθε χρόνο περίπου 200 σκύλοι και γάτες, που υιοθετούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σιτίζει καθημερινά 400 αδέσποτες γάτες και στειρώνει κάθε χρόνο περίπου 150 γάτες για να μειώσει τον πληθυσμό τους.

Για να ενημερωθείτε για το σπουδαίο έργο των εθελοντών του P.A.W.S. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του www.paws.gr ή τη σελίδα του στο facebook.