Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης νοιάστηκε για το άρρωστο γατάκι που βρήκε καταφύγιο στον προαύλιο χώρο του

Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 η Διεύθυνση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης ενημέρωσε τηλεφωνικά την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης για ένα άρρωστο και πολύ φοβισμένο γατάκι που είχε καταφύγει στον προαύλιο χώρο του σχολείου. 

Εθελόντρια της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης πήγε αμέσως στο σχολείο και κατάφερε να πιάσει το γατάκι μετά από πολλές προσπάθειες καθώς ήταν πολύ φοβισμένο. Μεταφέρθηκε από την εθελόντρια σε κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι πάσχει από ρινοτραχείτιδα και ξεκίνησε ήδη φαρμακευτική αγωγή.

 

 

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης αναφέρει σχετικά: «Είναι προς τιμήν της Διεύθυνσης του σχολείου που δεν αδιαφόρησε. Μάλιστα σίτισε το μικράκι και μας ενημέρωσε άμεσα. Εθελόντριά μας πήγε αμέσως και ύστερα από αρκετές προσπάθειες η μικρή ήρθε στα χέρια μας. Ξεκίνησε θεραπεία για τη ρινοτραχείτιδα και ήδη είναι πολύ καλύτερα και τρώει.

Οι εθελοντές μας φιλοξενούν ο καθένας διψήφιο αριθμό ζώων που προέρχονται από διασώσεις. Παρακαλούμε θερμά για φιλοξενία ή υιοθεσία για την Γκάμπυ από κάποιον άνθρωπο που έχει τον χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθεί με τη μικρή γατούλα. Είναι μόλις 3 μηνών.  Λάβετε υπόψη σας ότι για κάθε γατούλα που υιοθετείτε από τη ΖΕΗ σώζετε 2 γάτες.  Αυτήν που παίρνετε και αυτήν που θα μπει στη θέση αυτής που υιοθετήσατε».

Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει αυτή τη ψυχούλα να καλέσει την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6981077656.