Αγάπη, σεβασμό και φροντίδα για όλα τα ζώα εύχεται στο χριστουγεννιάτικο σποτ της η Π.Φ.Π.Ο.

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) δημιούργησε ένα συγκινητικό διαφημιστικό σποτ για τα Χριστούγεννα με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με τ’ αδέσποτα ζώα που χρειάζονται όλο το χρόνο κι όχι μόνο τις γιορτινές μέρες, την αγάπη, τη στοργή και τη φροντίδα μας,  σεβόμενοι το δικαίωμα τους να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Στο σποτάκι βλέπουμε ένα κοριτσάκι, το οποίο γράφει στον Άγιο Βασίλη και του ζητά δώρο όχι για τον εαυτό του, αλλά για την αδέσποτη σκυλίτσα της γειτονιάς του. Η επιθυμία της γίνεται πραγματικότητα και ο Άγιος Βασίλης παραδίδει το δώρο της αγάπης στη σκυλίτσα με την ελπίδα όλα τα αδέσποτα πλάσματα του κόσμου να έχουν πάντα φαγητό, νερό, στοργή, φροντίδα και μια μέρα να βρουν τη δική τους οικογένεια για να ζήσουν ευτυχισμένα.

 

 

Δεν παραλείπει όμως να μας υπενθυμίσει ότι ο Άγιος Βασίλης έρχεται μια φορά το χρόνο, ενώ εμείς μπορούμε να προσφέρουμε κάθε μέρα αυτό το δώρο της αγάπης στ’ αδέσποτα πλάσματα.

Η Π.Φ.Π.Ο. ευχαριστεί τους δημιουργούς Χρήστο Πετρίδη και Αρτέμη Σαμοθράκη και όλους τους συντελεστές του υπέροχου αυτού σποτ και βέβαια τη θρυλική σκυλίτσα Ρόξυ που πρωταγωνίστησε για άλλη μια φορά σε βιντεάκι ευαισθητοποίησης βοηθώντας τους αδέσποτους τετράποδους φίλους της.

Όπως αναφέρει η Π.Φ.Π.Ο. εμείς οι  μεγάλοι οφείλουμε όλο το χρόνο να φροντίζουμε με κάθε τρόπο τα μοναδικά αυτά πλάσματα, τα ζώα κι εύχεται σε όλους, δίποδους και τετράποδους, ένα πιο φωτεινό και ειρηνικό μέλλον.