Αναρρώνει η αδέσποτη γατούλα που κάποιος σαδιστής πυροβόλησε στο μάτι στην Καρδίτσα

Σε σπίτι φιλοξενίας αναρρώνει η αδέσποτη γάτα που εντοπίστηκε στις 26 Μαΐου στην οδό Αμμοχώστου στην Καρδίτσα σοβαρά τραυματισμένη στο δεξί μάτι από πυροβολισμό. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που η γατούλα αποτέλεσε κινούμενο στόχο κάποιου ασυνείδητου αφού η ακτινογραφία έδειξε ότι φέρει σκάγια και στο κορμί της.

Η Ερμιόνη Γιαννακού, αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου «Διασώζω», μιλώντας για την εξέλιξη της υγείας της γάτας, ανέφερε ότι είναι πολύ αδύναμη και δεν αντιδρά καθόλου στα ηχητικά ερεθίσματα, ένδειξη ότι ίσως να αντιμετωπίζει και κάποιο πρόβλημα στην ακοή.

 

 

Σύμφωνα με την κ. Γιαννακού, για το περιστατικό ενημερώθηκε το  Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο «Διασώζω» και εθελοντές του μετέφεραν την γάτα σε κατάσταση σοκ στον κτηνίατρο, ο οποίος προχώρησε σε χειρουργική αφαίρεση του δεξιού ματιού της αφού είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά.

Η δε ακτινογραφία έδειξε ότι η γάτα είχε πυροβοληθεί ξανά και στο παρελθόν καθώς φέρει σκάγια στο κορμί της.

 

 

«Οι κακοποιήσεις συνεχίζονται στην Καρδίτσα. Πυροβόλησαν την γάτα. Παιχνίδι; Γέλασαν; Πέρασαν καλά; Έδειξαν τον ανδρισμό τους; Έναν μάρτυρα ζητάμε για να προχωρήσει η νόμιμη διαδικασία» αναφέρει η Ερμιόνη Γιαννακού.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει τη γατούλα συμβάλλοντας στα έξοδα της κτηνιατρικής της φροντίδας (νοσηλεία, χειρουργική επέμβαση, ακτινογραφία κ.ά.) μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στην τράπεζα Πειραιώς.

Όνομα δικαιούχου: Διασώζω
Αρ. Λογ.: 6244 1391 89068
IBAN: GR 11 0171 2440 0062 4413 9189 068
BIC: PIRBGRAA