Αναβλήθηκε για 4η φορά η δίκη του «ιερέα» που εκτέλεσε δύο αδέσποτα σκυλιά στην Οβρυά Αχαΐας

Για τέταρτη φορά αναβλήθηκε η δίκη του ιερέα που σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα δύο αδέσποτα σκυλιά στην Οβρυά Αχαΐας, ο οποίος συνελήφθη με αυτόφωρη διαδικασία στις 2 Απριλίου 2017 μετά από καταγγελία που έκαναν σε βάρος του αυτόπτες μάρτυρες που τον είδαν να δολοφονεί τα ζώα και στη συνέχεια να εξαφανίζει τα πτώματά τους όταν κατάλαβε ότι είχε κληθεί η Αστυνομία. Η προγραμματισμένη δίκη της 27ης  Φεβρουαρίου 2019 αναβλήθηκε ξανά και ορίστηκε νέα δικάσιμος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών στις 9 Δεκεμβρίου του 2019.

Θυμίζουμε ότι ο ιερέας πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα δύο αδέσποτα σκυλιά μπροστά στα μάτια παιδιών που έπαιζαν σε παρακείμενο  χωράφι  την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 σε γειτονιά της κωμόπολης Οβρυά Αχαΐας. Ο δράστης όταν κατάλαβε ότι είχε γίνει αντιληπτός από περίοικους, οι οποίοι είχαν καλέσει την Αστυνομία, έβαλε τα πτώματα των σκύλων σε δύο τσουβάλια και τα μετέφερε  με το αυτοκίνητό του σε άγνωστο σημείο όπου τα πέταξε. 

Μετά την καταγγελία που έγινε σε βάρος του ο ιερέας συνελήφθη από αστυνομικούς του 5ου Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας στο πλαίσιο της αυτόφωρης  διαδικασίας οπότε και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.