Αναβλήθηκε η δίκη του ιερέα που εκτέλεσε δύο αδέσποτα σκυλιά στην Ομβρυά Αχαΐας

Στις 24 Ιανουαρίου 2018 αναμένεται να εκδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πάτρας η υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης δύο αδέσποτων σκύλων από έναν ιερέα την Κυριακή 2 Απριλίου στην περιοχή Οβρυά Πατρών. Η δίκη, που είχε οριστεί να εκδικαστεί σήμερα, αναβλήθηκε λόγω απουσίας του δικηγόρου του ιερέα, ο οποίος δεν μπορούσε να παραστεί.

Θυμίζουμε ότι ο ιερέας πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα δύο αδέσποτα σκυλιά μπροστά στα μάτια παιδιών που έπαιζαν σε παρακείμενο  χωράφι  την Κυριακή 2 Απριλίου στην περιοχή Οβρυά Πατρών.

Ο δράστης όταν κατάλαβε ότι είχε γίνει αντιληπτός από μια αυτόπτη μάρτυρα, η οποία είχε καλέσει την αστυνομία, έβαλε τα σώματα των ζώων σε τσουβάλια και τα μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε άγνωστο σημείο όπου προφανώς τα πέταξε.

Μετά την καταγγελία που κατέθεσε εις βάρος του η αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού  ο ιερέας συνελήφθη από αστυνομικούς του 5ου Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας στο πλαίσιο της αυτόφωρης  διαδικασίας οπότε και  η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης.