Αναζητούν πληροφορίες για τον δράστη που χτύπησε αλλεπάλληλα σκυλάκι σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Γλυφάδα

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.) αναζητά πληροφορίες για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες εθεάθη σήμερα 3 Νοεμβρίου 2016 να χτυπά με μανία ένα σκυλάκι σε χώρο ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στην οδό Ναπολέοντα Ζέρβα στη Γλυφάδα.  

Δεκάδες ήταν εκείνοι που είδαν το περιστατικό κακοποίησης καθώς στη συγκεκριμένη οδό διεξαγόταν υπαίθρια λαϊκή αγορά. Στο σημείο, απέναντι από το νούμερο 28-30 της οδού Ναπολέοντα Ζέρβα, κατέφθασαν μια εθελόντρια του Σ.Π.Α.Ζ. και η αστυνομία, αλλά ο δράστης κατάφερε να διαφύγει από άλλο σημείο του εγκαταλελειμμένου σπιτιού, ενώ άφαντο ήταν και το κακοποιημένο σκυλάκι.

 

 

Προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του δράστη ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ζητά τη βοήθεια όσων γνωρίζουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα παρακάτω:

1. Ποιος είναι αυτός ο άνδρας; Κάποια καλύτερη πληροφορία ή περιγραφή. Οι αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για 50χρονο με μούσια.
2. Ποιο είναι το άμοιρο ζώο που κακοποιήθηκε; Οποιαδήποτε πληροφορία για τον σκύλο ή τη σκυλίτσα.
3. Σε ποιον ή ποιούς ανήκει ο χώρος;

Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να φανεί χρήσιμη στην υπόθεση καλείστε να τη στείλετε σε μήνυμα είτε στη σελίδα του Σ.Π.Α.Ζ. στο facebook είτε στην ηλεκτρονική του διεύθυνση [email protected].