Αναζητούν τον δράστη που ακρωτηρίασε κουτάβι

Αμοιβή σε όποιον κατονομάσει τον ανώμαλο σαδιστή δράστη που ακρωτηρίασε τα 4 πόδια, την ουρά και το αυτί ενός κουταβιού, το οποίο βρέθηκε χθες να κείτεται ζωντανό δίπλα από κάδο σκουπιδιών στο Λουτράκι Κορινθίας, δίνει ο  φιλοζωικός σύλλογος «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» προκειμένου να εξιχνιαστεί αυτό το φρικτό έγκλημα που συγκλονίζει όλη την Ελλάδα.

Το δύστυχο κουτάβι, μόλις δύο εβδομάδων, βρήκε χθες τυχαία η Τζένη Μαρίνη, μέλος του φιλοζωικού συλλόγου «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας», η οποία το μετέφερε στην κτηνίατρο Μαρία Μπελιβάνη.

 

 

Στο ζώο, το οποίο αιμορραγούσε από τα ακρωτηριασμένα του άκρα, έγινε ευθανασία για να απαλλαγεί από τους φρικτούς πόνους. Η κτηνίατρος, η οποία εξέτασε το κουταβάκι, ανέφερε ότι κάποιος ανώμαλος σαδιστής προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, ο οποίος ζει ανάμεσα μας, ενώ ομολόγησε ότι η φωνούλα του δύστυχου κουταβιού θα της τρυπάει για πολλά χρόνια τα αυτιά.  

 

 

Ο φιλοζωικός σύλλογος «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά στο φρικτό αυτό έγκλημα να επικοινωνήσει μαζί του στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων 6945310563 & 6973712504, ενώ θα δοθεί και αμοιβή σε αυτόν που θα αποκαλύψει το όνομα του δράστη που βασάνισε το δύσμοιρο κουταβάκι ακρωτηριάζοντας τα 4 πόδια, την ουρά και το αυτί του.