Αναζητούν τον σκύλο που κάποιος έδεσε τα γεννητικά του όργανα με σύρμα στη Λαμία

Έκκληση για τον εντοπισμό του γέρικου αδέσποτου σκύλου που κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας έδεσε σφιχτά με σύρμα τα γεννητικά του όργανα απευθύνει η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Λαμίας Άγγελα Μπαρτσιώκα.

 Όπως αναφέρει ο σκυλάκος της φωτογραφίας είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες μέρες από το στέκι όπου ταΐζονταν στην οδό Αθηνών και Κύπρου. Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου εμφανίστηκε ξανά γλύφοντας τις πληγές του που κάποιο ανθρωπάριο του προκάλεσε αφού έδεσε τα γεννητικά του όργανα και τα πίσω πόδια με σύρμα. Μάλιστα τα είχε δέσει τόσο σφικτά που το σύρμα είχε χωθεί μέσα στο δέρμα του με αποτέλεσμα το ζώο να αιμορραγεί.

«Βρέθηκα μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα και για μια ακόμη φορά κατάλαβα πόσο διεστραμμένος μπορεί να είναι ένα υποκείμενο που θέλει να ονομάζεται άνθρωπος» αναφέρει η Άγγελα Μπαρτσιώκα.  Δυστυχώς δεν πρόλαβαν να τον πιάσουν και μαζί με τον υπεύθυνο περισυλλογής ψάχνουνε να τον βρούνε. Συνήθως εμφανίζεται στην οδό Αθηνών. Αν τον δει κάποιος να ειδοποιήσει στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων 6989779271 ή 6942066884.