Διαψεύδει την καταγγελία των εργαζομένων του Ε.Κ.Α.Β. η διοίκηση του Σ.Ε.Φ.

Το γραφείο Τύπου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 27 Σεπτεμβρίου 2016 διαψεύδει εμμέσως πλην σαφώς τις καταγγελίες που δέχθηκε από τους εργαζόμενους του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας ( Ε.Κ.Α.Β.) περί αιτήματος της διοίκησης για απομάκρυνση αδέσποτη σκυλίτσας που ζει στο χώρο του αθλητικού κέντρου.

Αντιθέτως, όπως επισημαίνεται, η διοίκηση πρότεινε στους εργαζόμενους να τους διαθέσει ένα σπιτάκι ώστε η σκυλίτσα να μη μένει σε χαρτόκουτα, εκτεθειμένη και βρώμικη, και τους σύστησε να φροντίζουν την καθαριότητα της, αλλά και του χώρου όπου ζει. «Σήμερα για κάποιο λόγο δεχόμαστε επιθέσεις, οι οποίες είναι αβάσιμες και προσβάλουν τόσο τη Διοίκηση αλλά και τους εργαζόμενους του Σταδίου που ανέκαθεν φιλοξενούν κατοικίδια, τα οποία εμβολιάζουν και σιτίζουν με δικά τους έξοδα» αναφέρει το γραφείο Τύπου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Αναλυτικότερα το δελτίο Τύπου τονίζει τα ακόλουθα: «Η Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας καταβάλλει καθημερινά προσπάθεια για την εξυγίανση και τον καθωσπρεπισμό του περιβάλλοντα χώρου του Σ.Ε.Φ. Αισθανόμαστε την υποχρέωση να φροντίζουμε για την ασφάλεια όλων όσων διέρχονται στον χώρο. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας συνομιλήσαμε εχθές με τους υπεύθυνους του Ε.Κ.Α.Β., στους οποίους έχουμε παραχωρήσει γραφεία και θέσεις στάθμευσης των ασθενοφόρων δωρεάν και τους ζητήσαμε να μην εισέρχονται στον χώρο με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα,  αλλά να σταθμεύουν στον ενδεδειγμένο χώρο στάθμευσης (όπως άλλωστε κάνουμε όλοι μας).

Επιπρόσθετα τους προτείναμε να τους διαθέσουμε ένα σπίτι σκύλου ώστε το σκυλί που έχουν έξω από το γραφείο τους να μη μένει σε χαρτόκουτα, εκτεθειμένο και βρώμικο και τους συστήσαμε να φροντίζουν την καθαριότητα του σκύλου και του χώρου που αυτό ζει.

Σήμερα για κάποιο λόγο δεχόμαστε επιθέσεις, οι οποίες είναι αβάσιμες και προσβάλουν τόσο τη Διοίκηση αλλά και τους εργαζόμενους του Σταδίου που ανέκαθεν φιλοξενούν κατοικίδια, τα οποία εμβολιάζουν και σιτίζουν με δικά τους έξοδα.

Μήπως όλη αυτή η προπαγάνδα δεν αφορά στο σκύλο αλλά στη βολή κάποιων, οι οποίοι δεν σέβονται την έννοια «Πεζόδρομος» και προτιμούν να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή παιδιών, ενηλίκων, περιπατητών, αθλητών αλλά και ζώων. Το ότι ο σκύλος είναι χτυπημένος από αυτοκίνητο δεν τους ευαισθητοποίησε;» καταλήγει το δελτίο Τύπου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.