Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο Ηλίας που βρέθηκε με εκατοντάδες τσιμπούρια στη Δροσιά Χαλκίδας

Στη «Γειτονιά των Αγγέλων» ταξίδεψε ο μικρός Ηλίας που έδινε άνιση μάχη για τη ζωή του στο κτηνιατρείο του Γιάννη Νικολέντζου και του Γιώργου Καπελιέρη όπου μεταφέρθηκε εξαθλιωμένος και γεμάτος τσιμπούρια που απομυζούσαν το αίμα του.

Τον σκυλάκο βρήκε τυχαία την Τετάρτη 20 Ιουλίου μια γυναίκα, η οποία παρά το σοκ που υπέστη από την κατάσταση και τη δυστυχία αυτού του πλάσματος, κατάφερε να μαζέψει γρήγορα τις δυνάμεις της και να τον μεταφέρει αμέσως στο κτηνιατρείο ζητώντας βοήθεια. Τo βράδυ της ίδιας ημέρας ο μικρός Ηλίας με τα θλιμμένα μάτια υποβλήθηκε σε μετάγγιση αίματος καθώς ο αιματοκρίτης του είχε φθάσει επικίνδυνα στα όρια.

Όλοι όσοι νοιάστηκαν για τον Ηλία ήλπιζαν ότι θα αντέξει και θα βγει νικητής. Δυστυχώς όμως ο μικρός Ηλίας δεν τα κατάφερε. Σταμάτησε η καρδούλα του που ήξερε μόνο να αγαπά και να υπομένει τα πάνδεινα. Έκλεισε τα θλιμμένα του μάτια και ταξίδεψε ήρεμος στο δικό του παράδεισο όπου εκεί δεν θα υποφέρει ποτέ ξανά. H βοήθεια για τη σωτηρία του έφθασε δυστυχώς πολύ αργά...