Έφυγε ο μικρός πρίγκιπας

Ο τυφλός Prince βρίσκεται πια στη Γειτονιά των Αγγέλων και κουνάει την ουρά του στην οικογένεια που τον φιλοξένησε στο σπίτι της και του έδωσε την αγάπη που τόσο στερήθηκε εκεί έξω στους αφιλόξενους δρόμους της χώρας όπου γεννήθηκε.

Ο χαμός του προκάλεσε απέραντη θλίψη στις καρδιές των εθελοντών της Φιλοζωικής Ραφήνας - Πικερμίου «Ο Πήγασος» που τον στήριξαν στα δύσκολα κι ήλπιζαν ότι ο Prince θα τα καταφέρει και θα βγει νικητής.

Χθες το βράδυ ο Prince κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε σε κατάσταση λήθαργου και με υποθερμία στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων όπου μπήκε σε ορό και θερμοφόρα. Η γενική εξέταση αίματος έδειξε 16 αιματοκρίτη και πολύ χαμηλά λευκά & ερυθρά αιμοσφαίρια και αιμοπετάλια. Κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε μετάγγιση αίματος. H Σούζη, η σκυλίτσα της αδελφής της γυναίκας που φιλοξενούσε τον Prince, έδωσε αίμα για τον μικρό πρίγκιπα.

«Ο μικρός μας πρίγκιπας πέταξε ψηλά. Εκεί που δεν υπάρχει πόνος και εγκατάλειψη, παρά μόνο φως και αγάπη» αναφέρουν με συγκίνηση οι εθελοντές της Φιλοζωικής Ραφήνας - Πικερμίου «Ο Πήγασος» αποχαιρετώντας τον τετράποδο φίλο τους.