Εγκατέλειψαν 2 ενήλικα σκυλιά και 3 κουτάβια έξω από το καταφύγιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρικάλων «Ο Άργος»

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρικάλων «Ο Άργος» κάνει έκκληση για τη φιλοξενία των δυο αρσενικών ημίαιμων λυκόσκυλων και των τριών θηλυκών κουταβιών που κάποιος ασυνείδητος εγκατέλειψε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου έξω από το καταφύγιο φορτώνοντας στους εθελοντές τις δικές του ευθύνες. Τα ζώα είναι ιδιαίτερα φιλικά και συνηθισμένα στην ανθρώπινη παρουσία. Τα δυο αρσενικά σκυλιά έφεραν κονκάρδα εμβολιασμού 2015.

 

 

Και τα 5 σκυλιά βρίσκονται προσωρινά σε φιλοξενία επί πληρωμή, αλλά εξαιτίας της οικονομικής δυσχέρειας που αντιμετωπίζει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρικάλων «Ο Άργος» επείγει να βρεθεί φιλοξενία γι’ αυτά τα πέντε πλάσματα.

 

 

Στην προσπάθεια του να βρεθεί ο «ιδιοκτήτης» των ζώων που εγκαταλείφτηκαν έξω από το καταφύγιο ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρικάλων «Ο Άργος» καλεί όποιον γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία για την εγκατάλειψη ή αν γνωρίζει τα σκυλιά ή τον «ιδιοκτήτη» τους να επικοινωνήσει μαζί του μέσω της σελίδας που διαθέτει στο facebook. Επίσης κάνει έκκληση προς όλους τους κτηνιάτρους της περιοχής να βοηθήσουν στην ανεύρεση του «ιδιοκτήτη» καθώς και τα πέντε σκυλιά δε φέρουν τσιπάκι.