Εγκατέλειψαν τη γέρικη και τυφλή σκυλίτσα τους στο καταφύγιο του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς»

Την ηλικιωμένη και τυφλή σκυλίτσα που βλέπετε στις φωτογραφίες εγκατέλειψαν οι δικοί της υποτίθεται άνθρωποι πριν από λίγες ημέρες στο καταφύγιο ARK (Animal Rescue Kefalonia) του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς».

Γεμάτη οργή και θλίψη η πρόεδρος του Συλλόγου Maria Marina Machado αναφέρει γι’ αυτή την εγκατάλειψη: «Μετά από 10 χρόνια πίστης στον κηδεμόνα της που του χάρισε πολλές στιγμές χαράς θα περίμενε τώρα που τυφλώθηκε την περιποίηση που της αξίζει. Αντί γι’ αυτό ένιωσε την αχαριστία της οικογένειας που τόσα χρόνια ήταν αφοσιωμένη. Εγκαταλείφτηκε στο καταφύγιο πριν από λίγες μέρες. “Δεν μπορούμε να την φροντίζουμε πλέον”. Έτσι απλά. Δέκα μέρες τώρα κλαίει συνέχεια και ζητά τους ανθρώπους της. Κλαίμε και εμείς μαζί της. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για την τυφλή μας κοπέλα είναι να προσπαθήσουμε να της βρούμε μια ζεστή γωνιά σε κάποια οικογένεια. Πόση σκληρότητα γνώρισε Θεέ μου».

 

 

Όποιος θέλει μέσα από την καρδιά του να δώσει σ' αυτή τη σκυλίτσα αυτή τη ζεστή γωνιά που έχει τόσο ανάγκη για να ζήσει τα χρόνια που της απομένουν με αγάπη και φροντίδα μπορεί να επικοινωνήσει με τον Σύλλογο Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς» στέλνοντας email στο [email protected]