Ελάχιστοι εθελοντές τροφοδοτούν τις ταΐστρες και ποτίστρες που τοποθετήθηκαν στη Μυτιλήνη για τ’ αδέσποτα ζώα

Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του Συλλόγου Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στην τροφοδότηση των εστιών παροχής τροφής και νερού για τα εγκαταλελειμμένα και αδέσποτα ζώα που τοποθετήθηκαν σε 5 διαφορετικά σημεία εντός της Μυτιλήνης.

Το κόστος κατασκευής των εστιών είχαν αναλάβει εξολοκλήρου τα φιλοζωικά σωματεία «Κιβωτός Μυτιλήνης» και CANILOS Ολλανδίας, ενώ η τοποθέτηση τους έγινε σε συνεργασία με το Δήμο Λέσβου.

 

 

«Εδώ και μερικές εβδομάδες η δράση ξεκίνησε χάρη σε μερικούς –μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού - ενθουσιώδεις και φιλότιμους συμπολίτες μας, οι οποίοι αφιερώνουν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους για να προσφέρουν στα πλάσματα που έχουν ανάγκη. Τους ευχαριστούμε ειλικρινά.

Χάρη σ’ αυτούς, και στην ολλανδική φιλοζωική οργάνωση CANILOS, η οποία καλύπτει εξολοκλήρου το κόστος των τροφών, τα αδέσποτα ζώα της πόλης μας έχουν τουλάχιστον για κάποιες μέρες της εβδομάδας λίγη τροφή και νερό» αναφέρει ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης».

 

 

Αν θέλετε και εσείς να συμμετάσχετε σ’ αυτή τη δράση ή να δωρίσετε ξηρά τροφή για τις ταΐστρες των αδέσποτων και εγκαταλειμμένων ζώων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» αφήνοντας μήνυμα στο inbox της Σελίδας που διατηρεί στο facebook