Έως την Παρασκευή θα χειρουργηθεί το θηλυκό σκυλί που περιφερόταν για 15 μέρες με σπασμένη την κάτω γνάθο σε χωριό της Καρδίτσας

Η σκυλίτσα που τριγυρνούσε αβοήθητη για 15 ημέρες με σπασμένη την κάτω γνάθο και τα πίσω δόντια της ξεριζωμένα σε χωριό της Καρδίτσας θα χειρουργηθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή καθώς τώρα είναι εξαιρετικά αδύναμη, γι’ αυτό και προέχει η ενδυνάμωση του οργανισμού της.

 Αυτό το πλάσμα που υπέφερε τόσο πολύ από τους φρικτούς πόνους έφθασε τα 4,8 κιλά αφού δεν μπορούσε να μασήσει την τροφή του, αλλά ούτε και να πιει νερό. 

 

 

 

Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η σκυλίτσα τρώει με πολύ όρεξη την ειδική τροφή σε μαλακή μορφή που της δίνουν οι εθελοντές του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω».

Ενθαρρυντικά είναι και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε η σκυλίτσα, τα όποια έδειξαν ότι είναι υγιέστατη!

 

 

 Όπως αναφέρει η Ερμιόνη Γιαννακού, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου, πρόκειται για ένα υπέροχο και ήσυχο πλάσμα που τους έχει κλέψει την τσακισμένη τους καρδιά από την πρώτη στιγμή της διάσωσής της.

Η Μάρα, όπως την ονόμασαν οι σωτήρες της, λαμβάνει και παυσίπονα για να ανακουφίζεται από τους πόνους.

 

 

Το δύστυχο ζώο περιφερόταν στους δρόμους υποφέροντας, αλλά κανείς δεν νοιάστηκε να το βοηθήσει. Μόνο ένας νεαρός άνδρας ευαισθητοποιήθηκε μόλις είδε το σκυλάκι σ’ αυτή την τραγική κατάσταση και κάλεσε ζητώντας βοήθεια την Ερμιόνη Γιαννακού, γνωστή για τη φιλοζωική της δράση στην Καρδίτσα.

Η  Ερμιόνη Γιαννακού και η Κατερίνα Γκανάτσιου, πρόεδρος του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω» έσπευσαν επί τόπου και μετέφεραν τη σκυλίτσα σε κτηνίατρο, ο οποίος της παρείχε τις πρώτες βοήθειες και αναμένεται να τη χειρουργήσει έως την Παρασκευή.  

 

 

Αν θέλετε να βοηθήσετε στην κάλυψη των κτηνιατρικών εξόδων μπορείτε να καλέσετε την Ερμιόνη Γιαννακού στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6930434093 (what's up) ή να καταθέσετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό με τη σημείωση «Για την Μάρα» στην Τράπεζα Πειραιώς.

Αριθμός Λογαριασμού: 6244 1391 89068
Όνομα δικαιούχου: Διασώζω
IBAN : GR 11 0171 2440 0062 4413 9189 068
BIC : PIRBGRAA