Επικήρυξαν το δράστη που δηλητηρίασε επτά σκυλιά στο φραγμένο χώρο του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης

Ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης επικήρυξε με το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ το δράστη που εξόντωσε επτά σκύλους ρίχνοντας φόλες στο φραγμένο χώρο του συλλόγου στην περιοχή Κάρτσοβα.

Ο πρόεδρος και οι εθελοντές του συλλόγου βρήκαν τα άτυχα ζώα να ψυχορραγούν μπροστά στον προαύλιο χώρο από ισχυρό, κατά πάσα πιθανότητα δηλητήριο, το οποίο είχε διασκορπίσει ο άγνωστος δολοφόνος χρησιμοποιώντας κομμάτια και κεφάλια από γουρούνι. Δυστυχώς τα σκυλάκια είναι όλα νεκρά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες κτηνιάτρων και εθελοντών να τα επαναφέρουν στη ζωή.

Ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης κατήγγειλε το περιστατικό άμεσα στις αστυνομικές αρχές και κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων ενώ σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις υπάρχουν βάσιμες υποψίες για τον ύποπτο αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

 «Με την αρωγή των αστυνομικών αρχών, οι οποίοι διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και παρακολουθούν το χώρο όπου συνέβη αυτή η ειδεχθής πράξη ο φιλοζωικός σύλλογος επικηρύσσει τους δράστες με το χρηματικό ποσό της τάξεως των 3.000 ευρώ» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Όσοι γνωρίζουν πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσουν άμεσα με την αστυνομία ή να καλέσουν τον πρόεδρο του συλλόγου στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6932839363.