Επικήρυξαν τον δράστη που δηλητηρίασε 4 αδέσποτα

Στην επικήρυξη του δράστη που εξόντωσε με δηλητηριασμένα δολώματα 4 αδέσποτα σκυλιά την Παρασκευή 1η Μαΐου στην περιοχή του ΑΤΑ Λάρισας και κυρίως στην πλατεία προχώρησε το Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας, δίνοντας το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ σε όποιον δώσει έγκυρες πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του. Ο δράστης δεν δίστασε να ρίξει τις φόλες και στην πλατεία του ΑΤΑ όπου καθημερινά παίζουν παιδιά, αδιαφορώντας εάν έθετε σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Όπως αναφέρει το Σωματείο δεν πρέπει να συγκαλυφθεί από κανέναν μια τόσο αποτρόπαια πράξη. Όποιος γνωρίζει ο,τιδήποτε σχετικά με το έγκλημα μπορεί να επικοινωνήσει έστω και ανώνυμα στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6978909323 ώστε να συλληφθεί ο δράστης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά από την ελληνική δικαιοσύνη.

Η επικήρυξη κοινοποιήθηκε και στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, η οποία είναι αρμόδια για την εξέταση κάθε είδους πληροφορίας - καταγγελίας, απ’ όπου και αν προέρχεται, συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου, αναφορικά με περιστατικά θανάτωσης ζώων όπως αυτή θεσπίζεται δυνάμει των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα και της 30ης Μαρτίου 2012 διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.