Επικήρυξαν τον δράστη που μαχαίρωσε θανάσιμα έναν σκύλο στους Θρακομακεδόνες Αττικής

Με το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ το Φιλοζωικό Σωματείο Ολυμπιακού Χωριού «Διογένης» επικήρυξε το δράστη που μαχαίρωσε θανάσιμα τον Άλεξ, ένα από τ’ αδέσποτα σκυλιά που φρόντιζαν οι εθελοντές στην περιοχή.

Ο σκύλος βρέθηκε σήμερα νωρίς το πρωί να κείτεται νεκρός μέσα στα αίματα μπροστά από την είσοδο μιας πολυκατοικίας εντός του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες Αττικής. Έφερε μαχαιριές στο λαιμό, στην πλάτη, στην κοιλιά και στο θώρακα.

 

 

Μετά από κλήση του συλλόγου η αστυνομία κατέφθασε στο σημείο όπου κατέγραψε το συμβάν και έγινε καταγγελία στο Α.Τ. Μενιδίου. Ο Άλεξ ήταν ένας φιλήσυχος σκυλάκος, εμβολιασμένος και στειρωμένος. Μιλώντας στις “Ιστορίες Αδέσποτων” ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Ολυμπιακού Χωριού «Διογένης» κ. Ηλίας Σπηλιόπουλος ανέφερε:  «Το συμβάν έγινε λίγα μέτρα από το σχολείο και μας έχει ανησυχήσει πολύ. Ο Άλεξ για εμάς δεν ήταν αδέσποτος. Ήταν μέλος της οικογένειας του «Διογένη» αφού ήταν κοντά μας 5 χρόνια».

 

 

Όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία που θα οδηγήσει στο δράστη αυτού του εγκλήματος να επικοινωνήσει με το Φιλοζωικό Σωματείο Ολυμπιακού Χωριού «Διογένης» στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 69452 67959.