Έριξαν φόλες στη Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνης σπέρνοντας το θάνατο

Φρικτό θάνατο από φόλες βρήκαν σήμερα ένας αδέσποτος κι ένας δεσποζόμενος σκύλος που το είχε σκάσει από το σπίτι του στην περιοχή Χρυσομαλλούσας στη Μυτιλήνη. Το δηλητήριο ήταν τόσο ισχυρό που τα δύστυχα ζώα ξεψύχησαν σχεδόν αμέσως αφού είχαν καταστραφεί ζωτικά τους όργανα.

Ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» με αφορμή το πρώτο περιστατικό δηλητηρίασης για το 2016 στη Λέσβο αναφέρει: «Κάποιοι “εκλεκτοί” συμπολίτες αποφάσισαν να ξανασπείρουν το θάνατο με την αρχή του νέου χρόνου. “Ευχαριστούμε” τους ανώνυμους δολοφόνους που μας υπενθύμισαν, νωρίς-νωρίς φέτος, ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και αγώνα μπροστά μας για να ξεβρομίσουμε τη Μυτιλήνη και ολόκληρη τη Λέσβο μας από υποκείμενα του είδους τους. Αλλά να είναι βέβαιοι ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Στη φωτογραφία εμφανίζεται ο Αλήτης να κείτεται νεκρός στο έδαφος.  Είχε υιοθετηθεί πριν από 4 μήνες, αλλά δεν στάθηκε τυχερός. Το είχε σκάσει από το σπίτι του και οι δικοί του άνθρωποι τον έψαχναν. Δυστυχώς όμως τους πρόλαβαν οι δολοφόνοι κόβοντας τόσο βίαια το νήμα της ζωής του.