Φρόντισαν μέχρι τέλους το κουτάβι που βρέθηκε με χημικά εγκαύματα στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Τρικάλων

Μετά από 17 ημέρες νοσηλείας σε κτηνιατρείο ο Όζυ, το κουτάβι που βρέθηκε με σοβαρά χημικά εγκαύματα στην αριστερή πλευρά του σώματός του στα εκδοτήρια του Ο.Σ.Ε. στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Τρικάλων, δεν άντεξε και κατέλεξε στα τραύματα του την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Θυμίζουμε ότι το κουτάβι εντοπίστηκε από υπάλληλο του Σταθμού στις 14 Ιουνίου και ενημέρωσε τον Φιλοζωικό Σύλλογο Τρικάλων «Ο Άργος». Εθελοντές του συλλόγου μετέφεραν το κουταβάκι σε κτηνιατρείο όπου κατά την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έφερε εγκαύματα που προκλήθηκαν από κάποια χημική ουσία.

 

 

Ο Όζυ παρά τους φρικτούς πόνους που ένιωθε δε διαμαρτυρήθηκε ούτε για μια στιγμή κατά τη νοσηλεία του στο κτηνιατρείο. Ήταν μόλις 2 μηνών, αλλά τόσο γενναίος. Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρικάλων «Ο Άργος» αναφέρει για τον Όζυ: «Χάσαμε τον Όζυ. Θέλαμε για εκείνον το καλύτερο και το παλέψαμε. Το έγκαυμα πάνω από το μάτι του δεν μας άφησε περιθώρια αφού τραβούσε το βλέφαρο και δεν μπορούσε να κλείσει.

Έπρεπε να γίνει πλαστική για να μπορέσει να σωθεί το ματάκι του, αλλά ο Όζυ δεν τα κατάφερε. Ζούμε την απόλυτη μοναξιά των συναισθημάτων μας.

 

 

Ευχαριστούμε τις κτηνιάτρους Δανίκα Στεφανία και Αλεξάνδρα Τσιάρα που πολέμησαν να κρατήσουν τον Οζυ στη ζωή και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για εκείνον. Ευχαριστούμε την Debbie Pownall που ανέλαβε τα έξοδα νοσηλεία του Όζυ.

Ευχαριστούμε όλους εκείνους που τον νοιάστηκαν και ιδιαίτερα την Angie Angeliki και την Xristina Theo που με τις επισκέψεις της έδωσε αγάπη στον μικρό μας που ίσως ήταν η μοναδική που έλαβε στη σύντομη ζωή του».