Η GAWF/Animal Action στειρώνει στις 12 & 13 Μαρτίου αδέσποτoυς σκύλους στη Λαμία

Η GAWF/Animal Action, μετά από τη σχετική πρόσκληση του Δήμου Λαμιέων, θα επισκεφθεί τη Λαμία το διήμερο 12 και 13 Μαρτίου, με στόχο να στειρωθούν αδέσποτοι σκύλοι και να ενημερωθούν οι πολίτες σε θέματα που σχετίζονται με τη φροντίδα των ζώων και τη βελτίωση της ευζωία τους. Η δράση θα πραγματοποιηθεί με την πολύτιμη συμβολή των εθελοντών του Φιλοζωικού Σωματείου Φθιώτιδας.

«Στόχος της δράσης μας είναι να στειρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ζώα στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, στοχεύοντας στην εξισορροπημένη συμβίωση ανθρώπων και ζώων μέσα στο αστικό περιβάλλον. Η μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων συνάδει με την εικόνα  της πολιτισμένης  πόλης που όλοι επιθυμούμε για την Λαμία.

Εδώ και 57 χρόνια η GAWF/Animal Action εργάζεται για όλα τα ζώα τα οποία έχουν την ανάγκη μας είτε αυτά είναι αδέσποτα ζώα, είτε ζώα εργασίας, είτε παραγωγικά ζώα. Παρέχεται πρακτική και κτηνιατρική βοήθεια, η οποία πολλές φορές σώζει ζωές. Με εκστρατείες ενημέρωσης, άσκηση πίεσης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και την ενίσχυση μικρότερων φιλοζωικών οργανώσεων στην Ελλάδα, η GAWF/Animal Action βρίσκει πρακτικές και βιώσιμες λύσεις στα προβλήματα ευζωίας των ζώων στην Ελλάδα.

Η GAWF/Animal Action  θα συνεχίσουν την έμπρακτη συμβολή τους στην προσπάθεια ελέγχου του αριθμού των αδέσποτων ζώων και καλούν όλους του φιλόζωους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.