Η ομάδα «Ζω.Ε.Σ.» διαπαιδαγωγεί τους μικρούς επισκέπτες του φεστιβάλ «All About Cats»

Η ομάδα «Ζω.Ε.Σ.» (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων) θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο 4 του περιοδικού «Κατοικίδια εν Δράσει» και θα αναλάβει τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών που θα επισκεφθούν το φεστιβάλ «All About Cats», στις 6 και 7 Μαΐου (10:00 - 20:00) στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi.

Μέσω του διαδραστικού και πολυθεματικού της εκπαιδευτικού προγράμματος «Ζωο....φιλώντας μαθήματα άδολης αγάπης», η ομάδα «Ζω.Ε.Σ.» θα διαπαιδαγωγήσει τους μικρούς επισκέπτες του «All About Cats» που φέτος τιμά ΟΛΕΣ τις γάτες.

Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση της φιλοζωικής και περιβαλλοντικής κουλτούρας στα παιδιά για τη δημιουργία υπεύθυνων και ευαισθητοποιημένων αυριανών πολιτών με αναπτυγμένα και υγιή αντανακλαστικά απέναντι στη φύση και σε όλα τα έμψυχα όντα.  Οι «Ζω.Ε.Σ.» είναι μια εθελοντική ομάδα ζωοφιλικών ενημερώσεων σε σχολεία και όχι μόνο, που ίδρυσε μετά από 15 χρόνια περισυλλογής υλικού και πορείας μέσα στα σχολεία η κα Κατερίνα Παπαποστόλου, Εκπαιδευτικός και Εκπαιδεύτρια Σκύλων.

Στο περίπτερο 4 μαζί με την ομάδα «Ζω.Ε.Σ.» θα βρίσκονται οι διάσημοι Χαχανούληδες, η εξαιρετική και πολυτάλαντη ζωγράφος Ματίνα Λαμπροπούλου και η μοναδική εικονογράφος και συγγραφέας Λιάνα Δενεζάκη με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους φίλους! Κοντά τους θα βρίσκεται και η ιστοσελίδα «Ιστορίες Αδέσποτων».