Η Π.Φ.Π.Ο. στις Σχολές Αστυνομίας στο Διδυμότειχο και την Κομοτηνή

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η προσπάθεια της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο.) για την ενημέρωση των αστυνομικών σε θέματα που άπτονται της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων.

Η Π.Φ.Π.Ο αναφέρει για τις τελευταίες δράσεις της στις Σχολές της Αστυνομίας Κομοτηνής και Διδυμότειχου τα εξής:  «Το κλίμα στις πρόσφατες παρουσιάσεις μας και στις δύο Σχολές της Αστυνομίας Κομοτηνής και Διδυμότειχου ήταν κατά κοινή παραδοχή εξαιρετικό και το επίπεδο των Αστυνομικών αναβαθμισμένο. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία τις κ.κ. Μαρία Λαμπούδη, Προϊσταμένη τμήματος σπουδών και δημοσίων σχέσεων και Μαρία Τεπετζικλή, Διοικητή εκπαιδευτικού τμήματος της Σχολής.

 

 

Υπήρξαν πολλές ερωτήσεις στη Σχολή Διδυμότειχου, και κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της παρουσίασης, την οποία έκανε το στέλεχος της Ομοσπονδίας Ζωή Κοντού. Συζητήθηκαν αναλυτικά οι κείμενοι νόμοι αλλά και σχετικές Υπουργικές Aποφάσεις, όπως και Εγκύκλιοι της ΕΛ.ΑΣ. και του Αρείου Πάγου.

Στην Κομοτηνή ήταν επίσης εξαιρετικό το επίπεδο της συζήτησης, υπήρξαν δε αρκετές ερωτήσεις. Στο τέλος της παρουσίασης ο υπεύθυνος Ανθυπαστυνόμος κ. Βασίλειος Κουκουβελάκης αφού μας ευχαρίστησε, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικά είναι τέτοιου είδους εξειδικευμένα σεμινάρια στους σπουδαστές που θα τα έχουν υπόψη τους ως εφόδια στο εξής στα Α.Τ. που θα υπηρετήσουν».