Κάτοικοι της Χρυσομαλλούσας Μυτιλήνης έσωσαν τον σκύλο που χτύπησε και εγκατέλειψε ασυνείδητος οδηγός

 

Τον αδέσποτο σκύλο που παρέσυρε και εγκατέλειψε ασυνείδητος οδηγός με το όχημά του το Σάββατο 25 Ιουνίου στη Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνης έσωσαν οι φιλόζωοι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι έτρεξαν να τον βοηθήσουν μόλις άκουσαν τις κραυγές του. Το ζώο ήταν ξαπλωμένο στην άσφαλτο και έδειχνε ότι είχε χτυπηθεί σοβαρά αφού δεν μπορούσε να κουνηθεί.

Οι φιλόζωοι τοποθέτησαν τον τραυματισμένο σκύλο πάνω σε σεντόνι και τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο δίνοντας του νερό και φαγητό. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το σκυλάκι χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό ταξί, αλλά κανείς δεν πρόλαβε να κρατήσει τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος του. Χάρη στο ενδιαφέρον των φιλόζωων κατοίκων ο σκυλάκος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι το ζώο έχει κάταγμα στο αριστερό μπροστινό του πόδι και τέσσερα σπασμένα δόντια. Περιποιήθηκαν τα τραύματά του και συνεχίζει να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 

 

Το κόστος εξετάσεων, θεραπείας και νοσηλείας του που αγγίζει τα 180 ευρώ έχει αναλάβει να καλύψει ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης». Καθώς όμως τα οικονομικά του συλλόγου δεν είναι ιδιαίτερα ανθηρά εάν επιθυμείτε να συνεισφέρετε στα κτηνιατρικά έξοδα του σκυλάκου μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε ποσό είτε στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου EFG Eurobank Ergasias, Αριθμός λογαριασμού: 0026 0319 6601 0127 7852, IBAN GR 6502 6031 90000 6601 0127 7852, SWIFT EFGBGRAAXXX είτε στο Paypal [email protected] Αν πάλι θέλετε να προσφέρετε τροφές μπορείτε να επισκεφθείτε το pet shop ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ (Χατζημιχαήλ 21 Μυτιλήνη, Τηλ.: 2251022765).