Κως: Τουρίστας νοιάστηκε για τη γάτα που υπέφερε αβοήθητη από τον καρκίνο στο Τιγκάκι

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 ένας τουρίστας που έκανε τζόκιν στο Τιγκάκι της Κω εντόπισε τυχαία τη γάτα που βλέπετε στη φωτογραφία σε τραγική κατάσταση με μύτη φαγωμένη και διαλυμένο στόμα εξαιτίας του καρκίνου από τον οποίον έπασχε, ενώ είχε και μολυσμένο μάτι.

Η εικόνα του ζώου ήταν σοκαριστική και η αποχαύνωση κι απάθεια των ανθρώπων που προφανώς έβλεπαν αυτό το πλάσμα να υποφέρει και λιώνει αβοήθητο από τον καρκίνο τόσο καιρό, εξοργιστική!

 

 

Ο τουρίστας αμέσως ενημέρωσε τον Φιλοζωικό Σύλλογο «Animal Rescue Kos» και η γάτα μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου αναγκαστικά της έγινε ευθανασία καθώς ο καρκίνος ήταν σε προχωρημένο στάδιο και δεν υπήρχε ίαση.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος «Animal Rescue Kos» αναφέρει για το περιστατικό: «Ευτυχώς κάποιος τουρίστας που βγήκε για τρέξιμο νοιάστηκε γι’ αυτό το βασανισμένο ζώο. Η μύτη, το στόμα και το μάτι της φαγωμένα από τον καρκίνο, πόσο πολύ πρέπει να υπέφερε, για πόσο καιρό και μέχρι τώρα δεν το βοήθησε κανένας! Ντροπή σε όσους το είδαν και δεν έκαναν τίποτα. Τώρα πια δεν πονάει και δεν θα υποφέρει πια».