Λαμία: Έδεσε σφικτά το πόδι του σκύλου με σύρμα για να τον βασανίσει

Σταδιακή είναι η βελτίωση της υγείας του σκύλου που βρέθηκε στις 13 Αυγούστου 2018 με παραμορφωμένο το δεξί μπροστινό του πόδι από το πρήξιμο που εξαιτίας κάποιου ανεγκέφαλου, ο οποίος σκόπιμα είχε δέσει σφικτά με σύρμα για να τον βασανίσει μέχρι θανάτου στην Λαμία Φθιώτιδας.

Τον σκυλάκο που είχε στειρωθεί, εμβολιαστεί και επανενταχθεί στην περιοχή, φρόντιζαν εργαζόμενοι στην Express Service. Ξαφνικά ο σκύλος είχε εξαφανιστεί από τη γειτονιά που τον φρόντιζαν και λίγες μέρες αργότερα τον βρήκαν να υποφέρει από μια πολύ βαθιά πληγή που του είχε προκαλέσει κάποιος ασυνείδητος δένοντας σφικτά με σύρμα το δεξί μπροστινό πόδι του.

 

 

Οι εργαζόμενοι στην Express Service ενημέρωσαν τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας και εθελοντές του μετέφεραν τον σκύλο σε κρίσιμη κατάσταση στην κτηνίατρο του Δημοτικού Κυνοκομείου Λαμίας, η οποία αφού νάρκωσε το ζώο προχώρησε στην αφαίρεση του σύρματος που είχε χωθεί μέσα στη σάρκα του. Το σκυλάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται υπό την επίβλεψη της κτηνιάτρου και παρουσιάζει ενθαρρυντικά σημάδια βελτίωσης.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας ενημέρωσε την Αστυνομία και παρακαλεί όποιος γνωρίζει οτιδήποτε γι' αυτό το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί του στο τηλέφωνο  6907595774 ή στη Σελίδα που διαθέτει στο facebook.