Μεσολόγγι: Εκτέλεσε σκύλο με αεροβόλο

Το Σάββατο 18 Απριλίου και ώρα 7:15 το πρωί ένας άνδρας εκτέλεσε αδέσποτο σκύλο πυροβολώντας τον τρεις φορές και σχεδόν εξ επαφής με αεροβόλο όπλο στην περιοχή του Ραδιομεγάρου στο Μεσολόγγι.

Το νεκρό σώμα του σκύλου μεταφέρθηκε από την Φιλοζωική Μεσολογγίου στην κτηνιατρική κλινική του κ. Αλέξανδρου Παπανικολάου. Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι ένα από τα σφαιρίδια είχε τρυπήσει το συκώτι του προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατο του.

Σύμφωνα με τη Φιλοζωική Μεσολογγίου υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, οι οποίοι ήδη κατέθεσαν στην Ασφάλεια Μεσολογγίου. Το άτυχο σκυλάκι ήταν ένα μικρόσωμο παιχνιδιάρικο ζώο που ποτέ δεν είχε «απειλήσει» κανέναν. «Αυτός που τόσο εύκολα σήκωσε το όπλο ,(το ότι ήταν “απλά “ ένα αεροβόλο δεν έκανε καθόλου διαφορά για το άτυχο ζωντανό) σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα σίγουρα δεν είναι καλά στην ψυχική του υγεία. Κυκλοφορεί όμως ανάμεσά μας και ίσως κάποια μέρα έρθει σε επαφή και με τα παιδιά μας» αναφέρει η Φιλοζωική Μεσολογγίου ευελπιστώντας ότι ο ένοχος θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθεί για την αποτρόπαια αυτή πράξη του.

Η Φιλοζωική Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά για το ενδιαφέρον που έδειξαν τόσο τον διοικητή του Α.Τ. Μεσολογγίου όσο και τους άνδρες της Ασφάλειας που ανέλαβαν την υπόθεση.