Παίκτης της μπασκετικής ομάδας «Ρέθυμνο Cretan Kings» υιοθέτησε το κουτάβι που κάποιος εγκατάλειψε έξω από το Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη»

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός κουταβιού που εγκαταλείφτηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου έξω από το  Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ρεθύμνου «Μελίνα Μερκούρη». Η κάμερα ασφαλείας του Γυμναστηρίου κατέγραψε τον δράστη να σταθμεύει το αγροτικό του όχημα έξω από τις εγκαταστάσεις του και  να εγκαταλείπει ένα κουτάβι μέσα σε χάρτινη κούτα.

Το παρατημένο κουτάβι βρήκε ο βοηθός προπονητής της μπασκετικής ομάδας «Ρέθυμνο Cretan Kings»  κ. Σταύρος Μυκονιάτης, ο οποίος το μετέφερε εντός του Γυμναστηρίου όπου οι παίκτες του εκείνη την ώρα έκαναν την προπόνησή τους. Το κουταβάκι που ήταν ιδιαίτερα φοβισμένο στάθηκε πολύ τυχερό μέσα στην ατυχία του καθώς λίγο μετά την εγκατάλειψή του έπεσε σε καλά χέρια και υιοθετήθηκε την ίδια μέρα από τον μπασκετμπολίστα της ομάδας «Ρέθυμνο Cretan Kings»  Ανδρέα Χριστοδούλου.

 

 

Ο παίκτης μίλησε γι’ αυτό το περιστατικό στο blog του στον ΕΣΑΚΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών) αναφέροντας: «Θα ήθελα να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά σήμερα και να αναφερθώ στον «υιό» που ξαφνικά απέκτησα χθες το βράδυ. Λοιπόν, χθες το απόγευμα μας περίμενε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή προπόνηση είδα με μεγάλη έκπληξη τον κόουτς Μυκονιάτη να φέρνει μέσα στο γήπεδο ένα κουταβάκι μέσα σε μία χάρτινη κούτα.

Ένα πραγματικά αξιολάτρευτο σκυλάκι, το οποίο όμως ήταν εξαιρετικά φοβισμένο, αφού μόλις κάποιος άγνωστος το είχε αφήσει απέξω, με τη σκέψη (θέλω να πιστεύω) ότι κάποιος θα το έπαιρνε μαζί του. Πρώτος και καλύτερος το πήρε στην αγκαλιά του ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του για τα ζώα, έχοντας μάλιστα τον… διάσημο Κερτ μαζί του.

Οι τρεις μας το πήραμε μετά την προπόνηση και το πήγαμε πρώτα στον κτηνίατρο για να του κάνουμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και εμβόλια. Έπειτα αποφάσισα να τον υιοθετήσω, με τον Χάρη να τον βαφτίζει Μάρλεϊ. Αυτός θα είναι από εδώ και πέρα ο νέος μου συγκάτοικος, του οποίου υποσχέθηκα να τον φροντίζω από εδώ και στο εξής…» εισημαίνει ο Ανδρέας Χριστοδούλου. 

 

 

Όποιος γνωρίζει κάτι για τον συμβάν ή αναγνωρίζει τον δράστη έτσι όπως τον κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Ρεθύμνου «Μελίνα Μερκούρη να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Ρεθύμνου ή να στείλει μήνυμα στο προσωπικό προφίλ του Γιώργου Αστρινού στο facebook.