Παλεύει για τη ζωή του ο εξαθλιωμένος σκύλος που ζούσε σε αγωγό ύδρευσης στον Κάλαμο Αττικής

Με περίσσεια δύναμη δίνει τη δική του μάχη για να κερδίσει τη ζωή ο άρρωστος και εξαθλιωμένος σκύλος που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση μέσα σε αγωγό ύδρευσης στον Κάλαμο και διέσωσαν στις 29 Αυγούστου 2016 οι εθελοντές της φιλοζωικής οργάνωσης «Save a Greek Stray».

Ο Μόντυ, όπως τον ονόμασαν, έχει πλέον ανακουφιστεί από τα εκατοντάδες τσιμπούρια και ψύλλους που είχαν κάνει φωλιές στο σκελετωμένο του κορμάκι, τρώει με πολύ όρεξη και αφήνει τους ανθρώπους που τον φροντίζουν στο καταφύγιο της «Save a Greek Stray» να τον αγγίζουν έστω και για λίγο.

 

 

Είναι θετικός σε Λεϊσμανίωση και Ερλίχεια, ενώ πάσχει από αναιμία κι έχει πολύ αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια. «Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι καλά, όπως αναμενόταν, αλλά μας αφήνουν το περιθώριο να ελπίζουμε ότι μπορεί να τα καταφέρει. Το αγόρι μας δείχνει να παλεύει και να μην το βάζει κάτω. Βρίσκεται ήδη σε αντιβιοτική αγωγή και ξεκινάμε να παλέψουμε και τα υπόλοιπα. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τη στηριξη που του δείχνετε» αναφέρει η φιλοζωική οργάνωση «Save a Greek Stray».