Πελάτης ταβέρνας αφού δελέασε μια γάτα με ψαροκόκαλο της πάτησε το κεφάλι σπάζοντάς τον αυχένα της

Καταγγελία εις βάρος του άνδρα που ενώ έτρωγε σε μια ταβέρνα στην Παναγία Καβάλας μαζί με την παρέα του δελέασε μια γάτα μ’ ένα ψαροκόκαλο και μόλις αυτή τον πλησίασε την πάτησε στο κεφάλι με το πόδι του με αποτέλεσμα να της σπάσει τον αυχένα κατέθεσε το Σάββατο 25 Μαρτίου στο Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας  η αυτόπτης μάρτυρας Αγγελική Μιχαηλίδου.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 4 και μισή το απόγευμα και όπως καταγγέλλει η κα Μιχαηλίδου, που δημοσίευσε το έγκλημα και στο facebook, η δύστυχη γάτα άρχισε να τρέχει σε έξαλλη κατάσταση προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη συνέχεια η αυτόπτης μάρτυρας προέβη σε έντονες παρατηρήσεις προς το δράστη, ο οποίος μαζί με την παρέα του αποχώρησε από την ταβέρνα.

 

Η Αγγελική Μιχαηλίδου κατάφερε να βρει τα στοιχεία του και μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας όπου και κατέθεσε καταγγελία εις βάρος του ώστε να κινηθεί η αυτεπάγγελτη δίωξη.

Όταν κλήθηκε από την Αστυνομία για να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό ο δράστης επικαλέστηκε καρδιακό επεισόδιο προφανώς για να αποφύγει τη σύλληψή του στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Επιχείρησε να δωροδοκήσει χρηματικά την αυτόπτη μάρτυρα προκειμένου να αποσύρει την καταγγελία εις βάρος του, κάτι που φυσικά δεν έγινε. 

Για την υπόθεση αναμένεται να οριστεί δικάσιμος. 

 

 

 

Φωτογραφία Αρχείου