Περιφερόταν μ’ ένα σίδερο καρφωμένο στο σώμα του στην Άνοιξη Αττικής

Στο κτηνιατρείο του Δημήτρη Σκουρογιάννη στη Δροσιά Αττικής μετέφερε την Κυριακή 24 Απριλίου η Ειρήνη Μπιζάνη τον σκύλο που εντόπισε να περιφέρεται μ’ ένα κομμάτι σίδερο καρφωμένο στο πίσω μέρος του σώματός του στη λεωφόρο Ανοίξεως στο ύψος της σχολής εκπαίδευσης της ΔΕΗ.

 

 

Ο κτηνίατρος αφού πρώτα νάρκωσε τον σκυλάκο του αφαίρεσε το σίδερο, το οποίο ήταν μήκους περίπου 50 εκατοστών. Στη συνέχεια του χορήγησε αντιβίωση και έβαλε ορό στο σκύλο, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο κτηνιατρείο με ενθαρρυντικά σημάδια βελτίωσης.

 

 

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρογιάννη το σκυλάκι πιθανότατα να έχει παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα κακοποίησης.

 

 

Ο Lucky, όπως τον ονόμασαν, είναι ηλικίας περίπου 3 ετών και έχει εξαιρετικό χαρακτήρα. Φοράει κόκκινο λουράκι που σημαίνει ότι είτε έχει χαθεί είτε εγκαταλείφθηκε. Όποιος αναγνωρίζει τον σκυλάκο ή έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο παρακαλείται να αφήσει μήνυμα στο inbox της Ειρήνης Μπιζάνη στο facebook.