Πέταξαν 5 νεογέννητα κουτάβια και πέθαναν από το δρυμή ψύχος

Μέσα στο καταχείμωνο με τον υδράργυρο να δείχνει μείον δύο βαθμούς Κελσίου κάποιος ασυνείδητος εγκατέλειψε 5 νεογέννητα κουτάβια σε περιοχή των Ιωαννίνων με αποτέλεσμα τα δύστυχα ζώα να μην αντέξουν το κρύο και να πεθάνουν κουλουριασμένα το ένα δίπλα στο άλλο.

Τα νεκρά κουτάβια που βρήκε χθες το πρωί ο Δημήτρης Ξιούρας πηγαίνοντας στην εργασία του, ήταν μέσα σε κούτα τοποθετημένη πάνω σε πλαστικό κάδο απορριμμάτων. Ο υπεύθυνος αυτής της ανήθικης και παράνομης πράξης ξεφορτώθηκε τα ανεπιθύμητα κουτάβια, που προφανώς γέννησε η σκυλίτσα του, μέσα στο δριμύ ψύχος καταδικάζοντας τα σε θάνατο, αλλά για να έχει ήσυχη την συνείδησή του «φρόντισε» να βάλει μέσα στην κούτα κουβέρτα, γάλα και μπιμπερό.

 

 

Αυτόν τον εγκληματικό παραλογισμό που στοίχισε τη ζωή σε πέντε πλάσματα που μόλις είχαν έρθει στον κόσμο επισημαίνει και σχολιάζει εύστοχα ο Δημήτρης Ξιούρας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν αυτές της πέντε ψυχούλες της έβλεπα πεταμένες μέσα στον κάδο παγωμένες από το σημερινό κρύο των μείον 2 βαθμών που είχε το πρωί πηγαίνοντας για δουλειά, θα ήξερα πως να χαρακτηρίσω αυτόν που επέλεξε να το κάνει. Το να τα τοποθετήσει όμως σε χαρτοκιβώτιο με κουβερτούλα, γάλα και μπιμπερό, αλλά μέσα στο κρύο θα αφήσω εσάς να βρείτε κάποιον χαρακτηρισμό».