Π.Φ.Π.Ο.: Αλληλεγγύη σε ανθρώπους και ζώα που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) σε ανακοίνωσή της καλεί τους εθελοντές της που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα να δείξουν την αλληλεγγύη τους προς τους ανθρώπους και τα ζώα που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική.

Συγκεκριμένα η Π.Φ.Π.Ο. επισημαίνει τα ακόλουθα: «Αλληλεγγύη. Είναι το σύνθημα που πρέπει να επικρατήσει μπροστά στην τρομερή καταστροφή που βιώνουμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Η ζωή, ό,τι πολυτιμότερο, έχει πληγεί σε κάθε επίπεδο.

Έχουν χαθεί δεκάδες άνθρωποι, χιλιάδες ζώα, και η φύση έχει υποστεί τεράστια καταστροφή, ενώ οι υλικές ζημιές είναι ανυπολόγιστες.

Καλούμε όλους τους εθελοντές μας από όλη τη χώρα να συντονιστούν με τα τοπικά σωματεία των πληγέντων περιοχών, καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας, να γίνουν κρίκος βοήθειας και βάλσαμο για τους πληγέντες, και να προσφέρουν όσο μπορούν, με σεβασμό στον ψυχικό και σωματικό πόνο προς όλες τις υπάρξεις, ανθρώπους και ζώα, με αίσθηση ευθύνης.

Η ζωή θα συνεχιστεί, μα είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό αυτές τις στιγμές και γι’ αυτό χρειάζεται η υποστήριξη όλων μας για να προχωρήσουμε.

Παραθέτουμε τα ακόλουθα τηλέφωνα επικοινωνίας μελών μας όπου μπορείτε να απευθύνεστε για λήψη οδηγιών προκειμένου να λάβετε βοήθεια για τραυματισμένα ζώα στις περιοχές Αττικής και Χανίων:

Αγγελική Μπαρτσιώκα, τηλ.: 6942066884, ώρες 07:00 -14:00

Ζωή Κοντού, τηλ.: 6989860166, ώρες 14:00 – 20:00

Αλεξάνδρα Δημοπούλου, τηλ.: 6946068077, ώρες 20:00 – 24.00» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Π.Φ.Π.Ο.