Πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων γατιών στην Μύκονο

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Μυκόνου ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων γατιών του Δήμου Μυκόνου, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ειδικότερα ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε για άλλη μια φορά ότι το πρόγραμμα στειρώσεων του Δήμου έχει αρχίσει επίσημα. Έχουμε από σήμερα μέχρι το τέλος του έτους να βοηθήσουμε στη στείρωση όσο το δυνατόν περισσότερων γατών. Πρέπει να καλέσετε για να κλείσετε το ραντεβού σας. Ευχαριστούμε και πάλι τον Δήμαρχο Κωνσταντίνος Κουκάς και όλη τη Δημοτική Αρχή για την υποστήριξη των ζώων του πανέμορφου νησιού μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αθηνά Τσοκάνα, τη τοπική κτηνίατρο, για την συμμετοχή της στο Δημοτικό Πρόγραμμα Στειρώσεων, όπου μαζί και με άλλους τοπικούς κτηνιάτρους θα δουλέψουμε ώστε να πετύχουμε αυτό το τεράστιο έργο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε αυτούς τους τρεις υπέροχους κτηνίατρους στην Μύκονο».   

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στους αριθμούς σταθερών τηλεφώνων 22893 60117 (10:00-13:00) και 22890 77365 (10:00-14:00).