Πυροβόλησε σκυλίτσα και δεν τον καταγγέλουν

Στο Βέλο Κορινθίας χθες κάτοικος της περιοχής πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τη σκυλίτσα που βλέπετε στη φωτογραφία, η οποία είχε γεννήσει πρόσφατα 9 κουτάβια. Το ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει το ένα του μάτι ενώ η ακτινογραφία έδειξε ότι το κρανίο του είναι γεμάτο σκάγια. Τα κουτάβια φιλοξενούνται σε σπίτια φιλόζωων και η σκυλίτσα εξακολουθεί να νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Ο Φιλοζωικός & Πολιτιστικός Σύλλογος «Σχέσεις Στοργής» κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου. Όπως αποκαλύπτει η ταυτότητα του δράστη είναι γνωστή, αλλά κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν δέχεται προς το παρόν να καταθέσει στις αρμόδιες αρχές για να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Εάν δεν υπάρξει καταγγελία έστω κι από ένα μάρτυρα είναι βέβαιο ότι ο δράστης δεν πρόκειται να λογοδοτήσει για το έγκλημα του. Με τη σιωπή και την ανοχή τους υποστηρίζουν ουσιαστικά έναν στυγερό και αδίστακτο άτομο, αφού δεν σέβεται τη ζωή. Ο Φιλοζωικός & Πολιτιστικός Σύλλογος «Σχέσεις Στοργής» ευελπιστεί ότι τελικά κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες θα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές ώστε η Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα.