Σοκαρισμένο το σκυλάκι που πέταξαν σε ποτάμι

Φοβισμένο και σε κατάσταση σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται το σκυλάκι που βλέπετε στις φωτογραφίες, το οποίο άγνωστοι έδεσαν με σύρμα τα πόδια και το λαιμό του και το πέταξαν από ύψος 5 μέτρων στις όχθες ποταμού στην Πτελοπούλα Καρδίτσας.

Το σκυλάκι παρέμεινε μέσα στο βούρκο για τρεις ημέρες και διασώθηκε στις 27 Μαΐου από την Ερμιόνη Γιαννακού και την Κατερίνα Γκανάτσιου, μόλις ενημερώθηκαν από διερχόμενη ποδηλάτισσα που άκουσε τα βογκητά του ζώου. Όπως αναφέρει η κα Γιαννακού το σκυλάκι είναι καλά στην υγεία του, αλλά ακόμα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αρνείται να σταθεί στα πόδια του. Εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι σύντομα θα ξεπεράσει το φόβο του και θα περπατήσει ξανά.

Όποιος αναγνωρίζει σε ποιον ανήκει το σκυλάκι ή γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία για το περιστατικό, να ενημερώσει έστω και ανώνυμα την κα Ερμιόνη Γιαννακού στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6930434093. Επίσης όποιος θέλει να βοηθήσει στα κτηνιατρικά έξοδα μπορεί να αφήσει μήνυμα στο inbox του προφίλ της https://www.facebook.com/ermioni.giannakouγια να του δοθεί ο τραπεζικός λογαριασμός του κτηνιατρείου όπου νοσηλεύτηκε ο σκυλάκος.