Στις 21/10 δικάζεται ο διαχειριστής του Κυνοκομείου Βόλου μετά την τριήμερη αναβολή που πήρε

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 θα δικαστεί τελικά από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο Νικόλαος Πολύζος, διαχειριστής του Δημοτικού Κυνοκομείου Βόλου, μετά την τριήμερη αναβολή που ζήτησε ο δικηγόρος του, η οποία έγινε αποδεκτή από το δικαστήριο.

Η πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου Βόλου «Κόσμος και Φύση» κα Φλωρίκα Τσιρογιάννη μιλώντας στις “Ιστορίες Αδέσποτων” ανέφερε ότι ο δικηγόρος του κατηγορουμένου ζήτησε τριήμερη αναβολή ώστε να μαζέψει τα απαραίτητα αποδειχτικά στοιχεία που όπως ο ίδιος ανέφερε αποδεικνύουν την ευζωία των ζώων που βρίσκονται στο Δημοτικό Καταφύγιο Βόλου. Η κα Τσιρογιάννη επεσήμανε επίσης ότι ο δικηγόρος του Νικόλαου Πολύζου ισχυρίστηκε οτι πρόκειται για μια υπόθεση πολιτικής σκευωρίας.  

Θυμίζουμε ότι ο Νικόλαος Πολύζος συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μετά τις μηνύσεις που υπέβαλαν εις βάρος του οι φιλοζωικές οργανώσεις που επισκέφθηκαν χθες το κυνοκομείο στις Γλαφυρές όπου διαπίστωσαν την κακή κατάσταση της υγείας των έγκλειστων σκύλων και ανακάλυψαν τα κουφάρια 15 τουλάχιστον ζώων διάσπαρτα λίγα μέτρα από το «καταφύγιο».