Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη συνεχιζόμενη ρίψη δηλητηριασμένων δολωμάτων στο Κιλκίς

Συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο Κιλκίς πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου οι φιλόζωοι για να διαμαρτυρηθούν για τη συστηματική εξόντωση των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς της πόλης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς. 

 

 

Κρατώντας πανό και πλακάτ οι συγκεντρωμένοι μαζί με τα παιδιά και τα σκυλάκια τους, βροντοφώναξαν «Όχι στις φόλες» και «Καμία ανοχή σ’ αυτούς που σκορπούν το θάνατο σε αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα».

 

 

Στη συνέχεια οι φιλόζωοι πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας μέσα στην πόλη, φωνάζοντας συνθήματα κατά των εγκληματιών που ρίχνουν φόλες σχεδόν σε όλες τις περιοχές του Κιλκίς προκαλώντας το βάρβαρο θάνατο πολλών ζώων. Υπενθύμισαν δε στους πολίτες ότι από τα δηλητήρια δεν κινδυνεύουν μόνο τα αδέσποτα, αλλά και τα ζώα και τα παιδιά τους.  

 

 

Δυστυχώς την ίδια μέρα που οι φιλόζωοι διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στις φόλες, σημειώθηκαν κι άλλα περιστατικά μαζικών δηλητηριάσεων στο κέντρο του Κιλκίς, με νεκρά αδέσποτα σκυλιά και γάτες, και πολλά άλλα ζώα να αγνοούνται από τις περιοχές όπου σύχναζαν και φρόντιζαν οι κάτοικοι.