Συνέλαβαν τον άνδρα που άφησε τον άρρωστο σκύλο του να αργοπεθαίνει στην αυλή

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς του Α.Τ. Πετραλώνων ο ιδιοκτήτης του άρρωστου και αποστεωμένου σκυλάκου που βλέπετε στις φωτογραφίες μετά από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Μοσχάτου – Ταύρου κα Γιώτα Μάλλιου.

 Φιλόζωος κάτοικος της περιοχής του Ταύρου κάλεσε το σωματείο ζητώντας τη συνδρομή του για να σωθεί το ζώο που κυριολεκτικά λιώνει εδώ κι ένα χρόνο από τις ασθένειες και την ασιτία στην αυλή όπου το εγκατέλειψε ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης του αδιαφορώντας πλήρως για την κατάστασή του.

 

 

Η κα Γιώτα Μάλλιου αφού διαπίστωσε την ορθότητα της καταγγελίας μετέβη στο Α.Τ. Πετραλώνων και κατέθεσε μήνυση εις βάρος του ιδιοκτήτη του άρρωστου και αποστεωμένου σκύλου. Αμέσως κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του άρρωστου και αποστεωμένου ζώου.

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Μοσχάτου – Ταύρου κα Γιώτα Μάλλιου ανέφερε στις “Ιστορίες Αδέσποτων” ότι ζήτησε να δοθεί εισαγγελική εντολή για την αφαίρεση του ζώου από τον δυνάστη του. Αύριο θα προσκομίσει στο Α.Τ. Πετραλώνων και το φωτογραφικό υλικό που μαρτυρεί την κακοποίηση του σκύλου για να περιληφθεί στη δικογραφία την οποία θα παραλάβει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

 

 

Το σωματείο απευθύνει έκκληση να βρεθεί άμεσα χώρος φιλοξενίας γι’ αυτό το πλάσμα, ηλικίας 4 ετών, που βιώνει στο κορμί και τη ψυχή του την απόλυτη ανθρώπινη κτηνωδία.  Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει τον σκυλάκο μπορεί να επικοινωνήσει στα κινητά τηλέφωνα 6995621381 ή 6974891010.