Συνεργασία του περιοδικού «Κατοικίδια εν Δράσει» με τις «Ιστορίες Αδέσποτων»

Μια πολύ σημαντική και ουσιώδης συνεργασία ξεκινά μεταξύ του περιοδικού «Κατοικίδια εν Δράσει» και της ιστοσελίδας «Ιστορίες Αδέσποτων» με κοινό στόχο να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η προσπάθεια ευαισθητοποίησης και υπεύθυνης πληροφόρησης των αναγνωστών σε θέματα που αφορούν τ’ αδέσποτα ζώα.

Η σωστή ενημέρωση, η εκπαίδευση και ο πολιτισμός αποτελούν τις μοναδικές λύσεις για την αποτροπή εκδήλωσης βίαιων πράξεων εις βάρος των ζώων. Με γνώμονα αυτό το δεδομένο, οι «Ιστορίες Αδέσποτων» ενώνουν την αγάπη τους προς τα ζώα με το περιοδικό «Κατοικίδια εν Δράσει» και γίνονται συνοδοιπόροι στο όραμα για μια Ελλάδα με φιλοζωική συνείδηση και κουλτούρα.

Η ιστοσελίδα «Ιστορίες Αδέσποτων» συγχαίροντας για την αξιόλογη και πρωτοποριακή δουλειά τους, ευχαριστεί θερμά πρωταρχικά τον εκδότη του περιοδικού «Κατοικίδια εν Δράσει» κ. Βασίλη Γουλιέλμο και έπειτα την αρχισυντάκτρια κα Κατερίνα Παπαποστόλου, για την εμπιστοσύνη και υποστήριξή τους.

Στη φωτογραφία ο Πόθος από τις Ζω.Ε.Σ. (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων) ποζάρει αποκλειστικά για την ιστοσελίδα «Ιστορίες Αδέσποτων» καλωσορίζοντάς την με τον ξεχωριστό του τρόπο στη μεγάλη παρέα του περιοδικού «Κατοικίδια εν Δράσει».